Rex Royal ·

S500

Rex-Royal S500

De krachtige inspiratie

De Rex-Royal S500 is onze powerpack op het hoogste niveau, zowel voor zelfbediening als voor de servicemodus. Vooral als er snel grote hoeveelheden verschillende koffie en mixdranken nodig zijn, dan voldoet de S500 aan die eisen.
Van een warme espresso tot een gelaagde latte macchiato, fijn geschuimde cappuccino, koud of warm melkschuim tot zoete chocolademelk. Dankzij de S500 zijn deze lekkernijen met één druk op de knop voor u beschikbaar. Met de efficiënte boiler is het mogelijk om op elk moment een ononderbroken stroom warm water te krijgen, evenals koffie of gemengde producten en dubbel gedoseerde producten tegelijkertijd.

Professioneel

Meer dan enkel koffie

Het melksysteem is de cruciale factor voor het garanderen van perfect melkschuim in termen van consistentie en kwaliteit. Hier speelt de S500 zijn troeven uit, omdat het een prachtig melkschuim van baristakwaliteit kan leveren, zelfs bij grote hoeveelheden. Het kan vrij gecombineerd worden met melk of melkschuim – koud of warm.
De 10-liter koelunit kan naast of onder de toonbank worden geïnstalleerd, afhankelijk van hoeveel ruimte u hebt, en kan desgewenst twee verschillende soorten melk verwerken. U kunt ook gladde en romige chocolade- of vanillecreaties verwerken met de twee geïntegreerde instant containers. Het automatische Rex-Royal reinigingssysteem voldoet aan de hoogste hygiënenormen volgens de HACCP-richtlijnen en besteedt zo weinig mogelijk tijd aan het reinigen van het apparaat. Het resultaat is een perfect schone koffiemachine.

Krachtige combinaties

Gemaakt op maat, volledig compatibel met de S300-serie