Rex Royal ·

S2

Rex-Royal S2

Kwaliteit op alle niveaus

Echte passie en 100 procent Swiss Made. Dit alles in de nieuwe Rex-Royal S2, de professionele koffiemachine voor middelgrote capaciteiten.
Een intuïtief, videocompatibel 7-inch touchscreen biedt een hele reeks individuele drankencreaties. Van de espresso en de klassieke koffie tot talloze melkdranken en andere mixdranken zoals de cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk. Kies tussen verse en instant producten.
Deze professionele koffiemachine maakt het ook mogelijk om één of twee koffiesoorten, heet water en stoom tegelijk te krijgen. In de kern is de nieuwe S2 verder ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van onze professionele klantenkring voor kleinere tot middelgrote bedrijven.

Variaties met een aanraking

Dankzij het Rex-Royal melksysteem zet de S2 met een druk op de knop verse melk om in microschuim. Het is dus in staat om een verscheidenheid aan dranken – zoals een cappuccino of latte macchiato – perfect te creëren, zelfs als een dubbel product. Als u wilt, kunt u de S2 gebruiken om de melk zelf te schuimen als een barista, of u kunt het overlaten aan de optionele PowerSteam-schuimer die de temperatuur bewaakt terwijl hij de melk voor u schuimt.
Of het nu gaat om chocolade of vanille, u kunt de twee geïntegreerde instant verpakkingen gebruiken om romige, gladde creaties te maken. Een verscheidenheid aan mogelijke combinaties en opties, zoals compressor koelkasten, cup warmers, cup dispensers, etc., maken het mogelijk voor elke gebruiker om de S2 aan te passen aan zijn of haar behoeften. Het automatische, HACCP-gecertificeerde reinigingsproces garandeert dat het apparaat hygiënisch foutloos is met een minimum aan tijd.

Flexibele oplossingen

Na een introducerend gesprek bieden wij je een totaaloplossing op maat.